Neem uw hengel en agenda

De vierde editie van de beurs Pêche Expo wordt gehouden op 11 en 12 november 2023 in de infrastructuur van Libramont Exhibition & Congress, in het hartje van een streek met een uitgebreid netwerk van beken en rivieren en met tal van vijvers en stuwmeren.  

Duik in de wereld van de hengelsport

U ontdekt er alle disciplines, ook de zeevisserij, aan de hand van tentoonstellingen en demonstraties. U ontmoet er ook fabrikanten en verkopers van materieel voor de visvangst, bouwers van kleine en grote boten, schuilplaatsen en pontons, specialisten in de aanleg en het onderhoud van vijvers en taluds, organisatoren van visreizen, promotieverenigingen en -organisaties … U zult onder de indruk zijn van hun kennis en passie. Vuur gerust uw vragen op hen af !

Geniet van de animatie en vele demonstraties

Op de beurs zijn er ook diverse conferenties over actuele thema's rond de visserij en een ruim aanbod van animatie, gaande van een simulator voor vissen op zee tot eendjes vissen. Het lijdt geen twijfel dat iedereen zal toehappen!

De beurs Pêche Expo is een organisatie van de beurs van Libramont, in samenwerking met la Maison de la Pêche du Luxembourg, la Maison wallonne de la Pêche, Sportvisserij Vlaanderen en met de steun van de Provincie Luxemburg, Wallonië.

    Organisator

    Volg ons op Facebook  Pêche expo sur facebook